Murermester i kører på hele Sjælland

Som murermester er vores målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst murerfirma med et højt serviceniveau, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt murerarbejde, tilbygning og meget mere.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale, når vi udfører vores opgaver som murermester. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider som murermester.

Alle vores medarbejdere og murermester er faguddannede, og de fleste har erfaring fra tidligere opgaver. Kompetence og erfaring er dermed ikke et problem, for vores medarbejdere leverer varen med stor ekspertise!​

Vi har derudover et godt samarbejde med flere andre faggrupper og firmaer, som kan rådgive og hjælpe i udførelsen af Deres ønske. Ydermere, er kunden selvfølgelig i fokus, og vores mål som murermester er at opfylde Deres personlige ønske.

Kontakt din murermester i dag

Hvis De skulle have nogle spørgsmål , så ring til os på telefon 40 63 41 71 eller skriv os en mail under "kontakt os". Vi kører i Karlslunde, Greve, Roskilde og det meste af Sjælland.

​Adresseoplysninger

Murerfirmaet N. Olesen

Nylandsvej 58 B
​2690 Karlslunde

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 63 41 71

E-mail: murer@nolesen.dk

CVR: 33851650

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt